Handige Linkjes

Op deze pagina willen we handige linkjes delen, die mogelijk het leven een beetje makkelijker maken of waar mensen van onze doelgroep iets aan kunnen hebben.

Patientenverenigingen:

Dit is een patientenvereniging voor mensen met amputatie(s) of aangeboren reductiedefect(en) aan de ledematen  en gebruikers van arm- en beenprotheses.

De Handvereniging is er voor kinderen met een hand- of arm afwijking en hun ouders. De geboorte van een kind is een bijzonder moment. Wanneer blijkt dat dit kindje geboren is met een aandoening aan één of beide handen of armen kan dit zorgen voor verwarring, verdriet en veel vragen. De vereniging  biedt hulp, steun en informatie.

Hulpmiddelen:

Er is tegenwoordig heel veel mogelijk en misschien is een e-NABLE hand niet de juiste oplossing voor jou.

Er zijn ook diverse andere hulpmiddelen, die door andere organisaties worden gedeeld.

We kunnen hier heel vaak ook bij helpen, want heel vaak zijn het open source ontwerpen, die iedereen mag maken.

Als je iets gezien hebt bij onderstaande linkjes en je wilt weten of we je hierbij kunnen helpen, stuur ons dan een berichtje.

Hieronder een lijst met diverse linkjes:

houd je van gamen, maar heb je moeite de controller te bedienen, omdat je bijvoorbeeld dit met maar 1 hand kunt doen, dan heeft The Controller Project mogelijk een geschikte oplossing.

op deze website staan een heleboel verschillende hulpmiddelen.

op deze website staan een heleboel verschillende hulpmiddelen.

op deze website staan een heleboel verschillende hulpmiddelen.

zij helpen mensen met een handicap om te kunnen gamen.

Printables is een website waar mensen 3D-print ontwerpen kunnen delen. Zo staan er ook een heleboel hulpmiddelen op, misschien zit er iets voor je bij.